Gastenboek - Gastouder-koog-zaandijk

Gastouder Lucia Koog a/d Zaan

Ga naar de inhoud
3 Opmerkingen
Gemiddelde stem: 135.0/5


Moeder Sara
2017-07-11 16:00:06
Lucia is de beste gastouder die je maar kunt wensen.Dankzij haar flexibiliteit heb ik mijn onregelmatige werkzaamheden uitstekend kunnen uitvoeren zonder dat mijn dochter iets tekort kwam. We kunnen altijd op haar rekenen en dat geeft ontzettend veel rust, zeker in het eerste jaar dat wij net terug waren uit buitenland.
Lucia in ontzettend attent en lief voor de kinderen en organiseert bijvoorbeeld speciaal voor ouders en kinderen sinterklaas bij haar thuis komt opzoeken. ook met andere feestdagen zorgt zij altijd voor een ontzettend leuk gebaar bijvoorbeeld moederdag en vaderdag .
de locatie waar ze woont was voor ons de perfecte combinatie met school die een straat verderop zit.
Daardoor kan ik lucia altijd bellen als ik stel op sprong opvang nodig heb. Zij is echt onze steun en toeverlaat geweest bij de opvang van onze dochter.
Ik kan haar dan ook niet anders dan haar van harte aanbevelen
Christina & Marcus
2017-02-07 12:06:01
Ziet er weer goed uit hoor deze website :)
Sarah
2017-02-07 11:59:59
Lucia is een liefdevole gastouder die heel veel liefde geeft aan de kindjes en erg geduldig is. Lucia maakt werkkunsten met kinderen zoalsvvoor sinterklaas of kerst of paasen. Lucia is een geweldige bpv ik heb bij haar erg veel geleerd zij heeft mij ook gestimuleerd om nog verder te leren voor niveau 3. Dankzij lucia heb ik mijn diploma behaald.en heb mijn stage kunnen lopen bij haar toen ik zelfs zwanger was. Zelfs toen mijn zusje geen oppas had is hij bij lucia wezen spelen. Lucia is erg flexibel en heeft duidelijke regels waar iedereen zich aan houd en ze legt alles goed uit zodat je opdracht goed kunt maken.ze heeft liever dat je het te veel vraagt en het goed gedaan word dan t3 weinig vragen met slecht resultaat. Lucia is een topper een een geweldige vrouw

Lieve groetjes van sarah jimmy lizzy

Gastouder Lucia Koog a/d Zaan

Terug naar de inhoud